SITECORE TRUST CENTER

Sitecore Fortrolighedspolitik

SITECORES FORTROLIGHEDSPOLITIK OG NYE OPDATERINGER


Hos Sitecore forstår vi værdien af data og vigtigheden af at beskytte dem.

Med Implementeringen af den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) i 2018 og California Consumer Privacy Act (CCPA) i 2020 og de mange andre databeskyttelseslove samt fortrolighedslove, der indføres og diskuteres rundt om i verden, har det betydet, at det er vigtigt for vores kunder, at vi opretholder solide praksisser for dataregulering. Som følge af disse opdateringer af databeskyttelses- og fortrolighedslovgivningen, såvel som ændringer i vores forretning, har vi opdateret vores fortrolighedspolitik her for at imødekomme disse ændringer. Vi ønsker at være transparante omkring, hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan vi behandler, opbevarer og deler dem, både online og offline.

Og selvom vores fortrolighedsteam elsker at læse fortrolighedspolitikker, så ved vi godt, at de fleste helst vil være fri. Men vi ønsker ikke desto mindre at give dig indsigt i, hvad disse ændringer betyder for dig, så her er et resumé over, hvad vores fortrolighedspolitik dækker og de nyeste opdateringer, vi har foretaget, samt hvordan du kan få yderligere oplysninger, hvis du ønsker dette.


Hvad denne fortrolighedspolitik dækker:

  • Hvordan indsamles dine oplysninger
  • Hvordan bruger vi dine oplysninger og hvorfor
  • Hvem deler vi dine oplysninger med og hvorfor
  • Hvordan overfører vi oplysninger på tværs af grænser
  • Dine databeskyttelsesmæssige rettigheder
  • Hvordan beskytter vi dine oplysninger
  • Hvordan kontakter du os ifm. spørgsmål

Ændringerne, vi har foretaget:

  • Juridiske ændringer  – Vi har opdateret denne version af fortrolighedspolitikken til at inkludere ændringer i databeskyttelseslovgivningen, herunder de nye retningslinjer i California Consumer Privacy Act (CCPA).
  • Flere valg og udvidede rettigheder  – Vi har inkluderet nye databeskyttelsesmæssige rettigheder, der kan være gældende i din jurisdiktion, og har inkluderet yderligere oplysninger om, hvordan du kan foretage informerede valg og deaktiverer funktioner, som du måske ikke ønsker.
  • Yderligere detaljer  – Vi forklarer, hvem Sitecore er, og hvad Sitecore bruger data til, så du kan se, hvem du deler dine oplysninger med og til hvilke formål.
  • Sikkerhed - Flere detaljer om de sikkerhedsforanstaltninger, vi bruger til at beskytte dine data.
  • Forenklet – Vores fortrolighedspolitik er omfattende og detaljeret, da vi ønsker at være sikre på, at vi er transparante omkring dét vi gør. Vi ønsker , at den skal være let at navigere rundt i samt læse. Vi har derfor inkluderet et resumé til højre for hvert afsnit for at gøre det lettere at finde dét, du leder efter.

Dét har vi ikke ændret:

Selvom vi har foretaget flere revisioner og opdateringer af vores fortrolighedspolitik, er der nogle ting, som er uændret.

  • Vi har ikke ændret vores databeskyttelsesmæssige forpligtelse – Vi ønsker at gøre dig i stand til at træffe informerede valg, der gør det muligt for dig at instruere os i brugen af dine egne oplysninger.
  • Vi har ikke ændret den måde, hvorpå vi indsamler oplysninger om dig – Men vi har øget vores gennemsigtighed ved hvert indsamlingspunkt af personoplysninger og inkluderet flere detaljer i vores fortrolighedspolitik om vores interne processer.
  • Vi udlejer eller sælger ikke dine oplysninger – Vi deler kun dine oplysninger med tredjeparter, såsom forhandlere, tjenesteudbydere eller partnere, når det er nødvendigt for, at vi kan forbedre din oplevelse af vores produkter og tjenesteydelser. Disse tredjeparter vil kun have adgang til personoplysninger, hvis det er nødvendigt for, at de kan levere deres tjenesteydelser til at understøtte vores aktiviteter, og de vil være kontraktmæssigt forpligtede til at beskytte dem.
  • Brugsvilkårene og cookie-politikken er fortsat gældende – Andre vilkår, som vi henviser til i vores fortrolighedspolitik, vil fortsat være gældende.

Det er vigtigt for os, at du har tillid til os, så hvis du har spørgsmål eller kommentarer, vil vi gerne høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte os.

 

 

SITECORES FORTROLIGHEDSPOLITIK

IKRAFTTRÆDELSESDATO: 1. januar 2021

SITECORE OG DIG

Hos Sitecore forstår vi værdien af data og vigtigheden af at beskytte dem. Sitecores fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitik") indeholder detaljer om de oplysninger, vi indsamler, og hvordan vi behandler, opbevarer og deler dem, både online og offline.

Vi opfordrer dig til at læse denne fortrolighedspolitik, så du kan forstå Sitecores brug af dine oplysninger, Sitecores forpligtelse til at beskytte alle data, som vi modtager, og hvordan du kan blive inddraget i denne proces. Hvis denne Fortrolighedspolitik ikke besvarer alle dine spørgsmål, eller hvis du har feedback, vil vi gerne høre fra dig her.

Denne fortrolighedspolitik bør læses sammen med Sitecores brugsvilkår ("Vilkårene") og Sitecores cookie-politik ("Cookie-politik"). Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, har definerede termer samme betydning som i vilkårene.

 

HVAD DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK DÆKKER

Denne fortrolighedspolitik er inddelt i følgende afsnit for at hjælpe dig med nemt at finde de oplysninger, du leder efter.

  1. Beskrivelse af os: Dette afsnit beskriver Sitecores enheder, datterselskaber og affilierede selskaber, der reguleres af denne fortrolighedspolitik, og hvordan oplysninger deles internt hos Sitecore.
  2. Sådan behandler og håndterer vi data: Dette afsnit indeholder generelle oplysninger om, hvordan vi håndterer data, herunder oplysninger vi har modtaget fra dig.
  3. Sitecores websteder: Dette afsnit beskriver typen af data, der indsamles fra Sitecores websteder.
  4. Markedsføringsaktiviteter: Dette afsnit forklarer, at Sitecore fra tid til anden vil kontakte dig på forskellige måder for at fortælle dig om produkter, tjenesteydelser og andre oplysninger, som vi mener, er relevante for dig.
  5. Vores kundeforhold: Dette afsnit beskriver typen af data indsamlet via tjenesteydelser, vi leverer til vores kunder og brugere. For at kunne bruge visse tjenesteydelser, herunder vores produktsupporttjenester, og som en repræsentant for en organisation, der er en Sitecore-kunde, kan det være nødvendigt, at du har en brugerkonto og adgangskode.
  6. Behandling af diner personoplysninger: Dette afsnit beskriver det lovmæssige grundlag for vores behandling af de oplysninger, vi indsamler.
  7. Sådan beskytter vi dine oplysninger: Dette afsnit beskriver, hvordan Sitecore beskytter de data, som de indsamler, behandler og opbevarer.
  8. Opbevaring og bibeholdelse af dine oplysninger: Dette afsnit forklarer, hvordan Sitecore opbevarer data samt hvor længe, vi opbevarer dem.
  9. Internationale overførsler af oplysninger og Privacy Shield-ordningen: Dette afsnit forklarer, hvordan Sitecore er en global virksomhed, og hvordan vi overfører data, der deles internationalt.
  10. Dette dækker denne politik ikke dækker: Dette afsnit identificerer de områder, der ligger udenfor omfanget af denne fortrolighedspolitik og som omtales i andre Sitecore-politikker.
  11. Dine databeskyttelsesmæssige rettigheder: Dette afsnit angiver, hvordan du kan udøve eventuelle rettigheder, som du måtte have iht. den gældende lovgivning i din jurisdiktion.
  12. Opdateringer og kontakt oplysninger: Dette afsnit angiver, hvordan vi kommunikerer ændringer af denne fortrolighedspolitik, samt hvordan du kan kontakte os ifm. eventuelle spørgsmål eller problemstillinger vedrørende indholdet af denne fortrolighedspolitik, herunder hvordan du indsender en klage eller uenighed om, hvordan dine oplysninger behandles eller håndteres af Sitecore.

AFSNIT 1. BESKRIVELSE AF OS

I denne fortrolighedspolitik henviser ordene "vores", "os", "vi" og "Sitecore" til Sitecore Holding II A/S, et dansk aktieselskab (CVR-nr. 37624071) og vores datterselskaber og affilierede enheder over hele verden, herunder Stylelabs, Inc. og Hedgehog Development LLC. Sitecore er verdensledende indenfor softwareværktøjer til oplevelsesstyring samt oplevelsesadministration, der kombinerer indholdsstyring, handel og kundeindsigter. Sitecores produkter bruges til at give marketingsmedarbejdere kompetence til at levere personliggjort indhold i realtid og i stor skala på tværs af alle kanaler i forbrugernes livscyklussen.

Vi indsamler og bruger oplysninger om vores besøgende på webstederne (Afsnit 3) og dem, der interagerer med vores produkter og tjenesteydelser (Afsnit 4 og 5), for at kunne administrere dit forhold til Sitecore og yde en bedre service til dig ved at personliggøre din oplevelse, samt hvordan du interagerer med os.

 

AFSNIT 2. SÅDAN BEHANDLER OG HÅNDTERER VI DATA

De oplysninger, vi indsamler om dig, varierer efter karakteren af dit forhold til os eller din interaktion med Sitecores produkter, tjenesteydelser, websteder og markedsføringsbegivenheder samt kommunikationer. De oplysninger, vi indsamler fra dig ("Dine oplysninger") kan omfatte både personoplysninger og andre oplysninger, som forklaret herunder.

Personoplysninger. "Personoplysninger" følger definitionerne iht. gældende lovgivning og omfatter "person data", herunder kontakt- og forretningsoplysninger (så som navn, titel, e-mailadresse), kontooplysninger, licensoplysninger, betalingsoplysninger, oplysninger fra tredjeparter, følgeslutninger fra de personoplysninger, der er tilvejebragt for os, data fra sociale medier og alle andre unikt identificerende oplysninger. For en mere detaljeret beskrivelse henvises til Dine oplysninger.

Andre oplysninger. I forbindelse med denne fortrolighedspolitik betyder "andre oplysninger" eventuel information, der ikke selvstændigt afslører din specifikke identitet eller ikke direkte er relateret til en identificerbar enkeltperson. Eksempler omfatter IP-adresse, browsertype, browsersprog, browsingdata, enhedsoplysninger, tidspunkt og dato for anmodninger, login-aktivitet og cookies. Indsamling af disse oplysninger hjælper os med at sikre, at vores websteder og andre tjenesteydelser fungerer korrekt og understøtter vores besøgs- og kundeanalyse.

Cookies og lignende teknologier. Som yderligere beskrevet i vores cookie-politiker cookies små tekstfiler, der indeholder oplysninger, som sendes til os fra din computer eller mobilenhed. De er unikke for din konto eller browser. Vi bruger cookies og lignende teknologier (såsom web-beacons, enhedsidentifikatorer, pixel- og reklame-tags) til at genkende dig og spore din aktivitet på tværs af forskellige Sitecore-tjenesteydelser og enheder. Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger om, hvordan gæster bruger Sitecores websteder mhp. at understøtte disse websteders egenskaber og funktionalitet samt personliggøre din oplevelse, når du bruger dem. Vi bruger pixel-tags og cookies, så vi kan bestemme interessen i specifikke emner på vores websted og forbedre effektiviteten af vores kommunikationer.

Du kan administrere cookies og andre teknologier i din browsers indstillinger. Du kan også deaktivere eller blokere brugen af cookies og lignende teknologier, der sporer din adfærd på websteder tilhørende andre mhp. tredjepartsmarkedsføring.

Under visse omstændigheder kan vi kombinere andre oplysninger med personoplysninger som fx at udlede geografisk lokalitet på basis af din IP-adresse og kombinere webstedets browsingdata om din brug af Sitecores tjenesteydelser med dit navn. Hvis vi kombinerer andre oplysninger med personoplysninger, vil vi behandle de kombinerede oplysninger som personoplysninger.

Du er ikke forpligtet til at dele de personoplysninger, vi anmoder om. Dog gælder, at hvis du vælger ikke at dele sådanne oplysninger, kan der forekomme situationer, hvor det ikke vil være muligt for os at levere Sitecores tjenesteydelser til dig, give dig adgang til visse specialiserede funktioner i Sitecores tjenesteydelser eller besvare dine eventuelle forespørgsler effektivt. Du har ret til at tilbageholde dine personoplysninger og udøve dine databeskyttelsesmæssige rettigheder uden diskrimination. Dette betyder, at Sitecore ikke vil straffe dig for at udøve dine rettigheder ved at træffe foranstaltninger såsom at nægte dig adgang til tjenesteydelser, øge prisen/taksten på tjenesteydelser, forringe servicekvaliteten eller antyde, at vi muligvis vil straffe dig for at udøve dine rettigheder.

Sitecore vil aldrig indsamle flere personoplysninger om dig end hvad der er nødvendigt ifm. formålet med behandlingen af de pågældende oplysninger. Visse personoplysninger angivet i afsnit 2, 3 og 4 vil eventuelt ikke være obligatoriske og kan kontrolleres af dig.

Du henvises til afsnittet DINE DATABESKYTTELSESMÆSSIGE RETTIGHEDER herunder for at lære mere om, hvordan du kan kontrollere de oplysninger, som Sitecore behandler om dig.

 

AFSNIT 3: SITECORES WEBSTEDER

Sitecore opretholder kontrol med de data, der leveres til, indsamlet af, eller behandlet i forbindelse med Sitecores websteder, som defineret i vilkårene. Vi indsamler oplysninger om besøgende på vores adgangskodebeskyttede websteder og vores forskellige offentligt tilgængelige websteder, herunder webstedet Sitecore.com, forskellige Sitecore-blogs, begivenhedssider og andre websteder, hvor denne fortrolighedspolitik er placeret.

Detaljer om de oplysninger, vi indsamler gennem vores websteder, og hvordan vi behandler dem, er angivet herunder:

OPLYSNINGER DU GIVER OS. Vi kan indsamle identifikatorer og personoplysninger om dig, fx når du anmoder om en gratis prøveversion eller demonstration via vores

  • websteder
  • online formularer
  • online chat og
  • e-mail

Når du kommunikerer med Sitecore, opbevare vi alle kommunikationer, som vi har modtaget, medmindre du anmoder om andet.

Hvis du indsender oplysninger på vegne af en anden person, er du ansvarlig for at indhente passende samtykke, herunder samtykke til at dele og overføre eventuelle personoplysninger på tværs af landegrænser.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER AUTOMATISK. Vi kan indsamle internet- og anden elektronisk netværksaktivitet, geolokaliseringsoplysninger og følgeslutninger baseret på de indsamlede oplysninger for at personliggøre din oplevelse på webstederne.

  • Logdata. Som de fleste andre internetteknologitjenester indsamler vores servere automatisk oplysninger, når du opnår adgang til eller bruger vores websteder, og registrerer dem i logfiler. Sådanne logfiler kan registrere IP-adresse, brugsdata, browsertype, dato og tidspunkt for opnåelse af adgang til websteder samt sprogpræference-cookies (hvis aktiveret).
  • Enhedsoplysninger. Sitecore indsamler data om enheder, der opnår adgang til webstederne, der kan omfatte oplysning om enhedstypen, enhedsindstillingerne, applikations-id'er og unikke identifikatorer. Hvorvidt vi indsamler nogle af eller alle disse oplysninger, afhænger af den anvendte enhedstype, og hvordan du har konfigureret den.
  • Lokalitetsoplysninger. Vi modtager data fra dig og andre tredjeparter, der hjælper os med at spore en omtrentlig enhedslokalitet. Vi kan fx bruge en IP-adresse registreret af din browser eller enhed til at bestemme enhedens lokalitet. Vi kan også indsamle oplysninger fra enheder iht. samtykkeprocessen tilvejebragt af din enhed.
  • Tredjeparter. Vi bruger og giver tilladelse til, at udvalgte tredjeparter bruger automatiske dataindsamlingsværktøjer til at indsamle oplysninger vha. sporingsteknologier til websteder såsom cookies, web-beacons, indlejrede URS, pixels, widgets, knapper og lignende teknologier. Du kan til hver en tid deaktivere disse.

SÅDAN BRUGER VI DISSE OPLYSNINGER. Vi kan bruge de indsamlede oplysninger til følgende formål:

  • Til at forbedre driften af webstederne,
  • Til at foretage research og udvikling af webstederne og Sitecores produkttilbud,
  • Til at udføre almindelige forretningsoperationer såsom salg, markedsføring, support, uddannelse og undervisning,
  • Til at udføre virksomhedsrapportering og -ledelse,
  • Til at rekruttere medarbejdere til Sitecore,
  • Til at udføre markedsresearch,
  • Til at opretholde et sikkert og betroet miljø for Sitecores medarbejdere, kunder, besøgende på webstederne og medlemmer af offentligheden, og
  • Til at udføre andre lignende anvendelser med relation til Sitecores websteder.

SÅDAN DELER VI DISSE OPLYSNINGER.

  • Deling med Sitecores affilierede selskaber. Vi kan dele dine oplysninger med vores Sitecore-enheder over hele verden til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Som en del af vores virksomhed er vores Sitecore-enheder underlagt denne fortrolighedspolitik, og vores interne fortrolighedspolitikker, samt databeskyttelseskrav som kommunikeres regelmæssigt til alle vores medarbejdere som en del af vores obligatoriske compliance undervisning.
  • Deling med tredjepartstjenesteudbydere. Vi engagerer tredjepartsudbydere til at administrere eller understøtte visse dele af vores forretning. Disse tredjepartsudbydere kan være placeret over hele verden og kan levere tjenesteydelser til os såsom webstedshosting, dataanalyse, reklame- og markedsføringstjenester, datahosting, live-chat og helpdesk-tjenester, levering af it-infrastruktur, kundeservice, e-maillevering, kreditkortbehandling, revision og andre lignende tjenester. Vores tredjepartstjenesteudbydere er kontraktmæssigt forpligtet til at beskytte alle personoplysninger, de modtager fra os, og de må ikke bruge sådanne oplysninger til andre formål end at udføre de tjenesteydelser, Sitecore har bedt dem om.
  • Deling med reklame teknologi udbydere. Vi kan dele oplysninger, vi indsamler, med reklame teknologi udbydere, så de kan genkende dine enheder og levere interessebaseret indhold til dig. Sådanne oplysninger kan omfatte dit navn, adresse, e-mail, enheds-id eller andre identifikatorer i krypteret form. Tjenesteudbyderne kan behandle oplysningerne i skraveret eller anonymiseret form. Disse tjenesteudbydere kan indsamle yderligere oplysninger om dig, såsom din IP-adresse og oplysninger om din browser eller dit operativsystem, og kan kombinere oplysninger om dig med oplysninger fra andre virksomheder i datadelingsordninger, som vi deltager i, og kan placere eller genkende deres egen cookie i din browser. Disse cookies kan indeholde demografiske eller andre data i en anonymiseret form. Derudover giver vi direkte annoncører og andre tredjeparter (såsom udvalgte detailpartnere) tilladelse til at placere cookies på vores websteder for at gøre det muligt for dem at vise dig reklamer både på og udenfor Sitecores websteder. Vi kan bruge remarketings-tags (fx Google DoubleClick, Twitter) til at gøre det muligt for vores partnere at reklamere for produkter, som du har browset efter på vores websted. Dog gælder, at de oplysninger, vi deler med disse annoncører og tredjeparter, ikke kan identificere dig direkte. Ved at klikke på disse reklamer kommunikerer du direkte med disse annoncører og andre tredjeparter (herunder reklame netværkerne, reklame virksomhederne og andre tjenesteudbydere, som de eventuelt bruger).
  • Deltagelse i virksomhedsmæssige transaktioner. Der kan opstå omstændigheder, hvor vi eventuelt køber eller sælger aktiver eller forretningsdele som led i et salg, en sammenlægning eller ændring af ledelsen af Sitecore. I forhold til sådanne transaktioner kan vi iht. denne fortrolighedspolitik videregive eller overføre dine oplysninger til prospektive eller reelle købere eller modtage dine oplysninger fra sælgere. Enhver enhed, der køber os eller en del af vores virksomhed, vil være berettiget til fortsat at bruge de oplysninger, vi har indsamlet og lagret, men kun som angivet i denne fortrolighedspolitik.
  • Overholdelse af lovgivning/beskyttelse af lovmæssige rettigheder Vi kan være forpligtet til at videregive dine oplysninger for at overholde gældende lovgivninger (herunder lovgivninger udenfor dit bopælsland), bestemmelser, retskendelser, anmodninger fra statslige og lovhåndhævende myndigheder, herunder ifm. national sikkerhed og andre lovhåndhævende krav. Derudover gælder, at hvis vi med rimelighed mener, at det er nødvendigt og hensigtsmæssigt, forbeholder vi os retten til at bruge og videregive dine oplysninger mhp. at gøre det muligt for os at udøve tilgængelige fordringer eller retsmidler og beskytte vores lovmæssige rettigheder, ejendom eller sikkerheden af vores medarbejdere, brugere eller andre, i det omfang det er tilladt af gældende lovgivning. Dette inkluderer udveksling af oplysninger med virksomheder og organisationer mhp. afsløring og forebyggelse af bedrageri.

 

AFSNIT 4: MARKEDSFØRINGSAKTIVITETER

Sitecore opretholder kontrol med de data, der leveres til, eller indsamlet af eller til denne, eller behandlet iforbindelse med visse markedsføringsaktiviteter, såsom e-mailkommunikationer, webinarer, konferencer og begivenheder. Vi og vores tredjepartstjenesteudbydere kan indsamle oplysninger på følgende måder:

Detaljer om de oplysninger, vi indsamler gennem vores markedsføringsaktiviteter, og hvordan vi behandler dem, er angivet herunder:

OPLYSNINGER DU GIVER OS. Udover de oplysninger, du har indsendt til Sitecore via vores websteder, eksempelvis når du tilmelder dig et webinar, tilmelder du dig vores nyhedsbrev eller henter indhold (så som Sitecores whitepapir), kan vi også indsamle oplysninger fra dig offline, fx når du deltager i vores events personligt eller via telefonopkald med vores salgsrepræsentanter. Dette kan omfatte identifikatorer, din stemme eller dit billede, kontaktoplysninger, personoplysninger, professionelle eller ansættelsesrelaterede oplysninger, internet- eller andre elektroniske netværksaktivitetsoplysninger, samt eventuelle følgeslutninger, der kan drages fra ovenstående oplysninger.

OPLYSNINGER VI INDHENTER FRA EN TREDJEPART. For at forbedre Sitecores evne til at levere relevant markedsføring, tilbud og tjenesteydelser til dig, kan vi modtage oplysninger om dig fra tredjeparter, såsom offentlige databaser, partnere, leadgenereringstjenester og social medieplatforme. Vi kan også indsamle oplysninger fra andre kilder for at hjælpe os med at korrigere eller supplere vores optegnelser med fx kundeberigelsestjenester, ved at forbedre kvaliteten eller personliggørelsen af vores tjenesteydelser for dig, samt bekræfte din identitet i forhold til mistænkt bedrageri eller identitetstyveri. Dette kan omfatte identifikatorer og kontaktoplysninger, personoplysninger, professionelle eller ansættelsesrelaterede oplysninger, internet- eller andre elektroniske netværksaktivitetsoplysninger samt eventuelle følgeslutninger, der kan drages fra ovenstående oplysninger. I hvert enkelt tilfælde vil vi kun acceptere oplysninger fra tredjeparter, hvis de pågældende tredjeparter kan dokumentere, at de har modtaget alle påkrævede samtykkeerklæringer til at dele sådanne oplysninger med os.

SÅDAN BRUGER VI DISSE OPLYSNINGER. Vi kan bruge oplysninger, der indsamles via vores markedsføringsaktiviteter, på samme måde, som vi bruger oplysninger indsamlet via vores websteder, samt til følgende formål:

  • Til at bekræfte din identitet, hvis nødvendigt (fx ved betaling af en billet til en Sitecore-begivenhed),
  • Til at tilpasse markedsføring efter dine interesser eller til at anbefale produkter eller tjenesteydelser til dig, der kan have din interesse,
  • Til at kontakte dig med virksomheds-, markedsførings- og salgskommunikation, som du har givet samtykke til at modtage, såsom nyhedsbreve, annonceringer og særtilbud,
  • Til at underrette dig om kommende events, som du er tilmeldt (via e-mail, SMS eller anden kommunikationskanal, hvis du har accepteret at modtage notifikationer),
  • Til at opdatere og forbedre Sitecores tjenesteydelser og produkttilbud,
  • Til at udføre virksomhedsrapportering og -ledelse,
  • Til at udføre markedsanalyse, og
  • Til at udføre lignende anvendelser ifm. Sitecores markedsføringsaktiviteter.

SÅDAN DELER VI DISSE OPLYSNINGER. Vi kan dele oplysninger, der indsamles via vores markedsføringsaktiviteter, på samme måde, som vi deler oplysninger indsamlet via vores websteder, samt til følgende formål:

  • Kommunikere med dig vedrørende Sitecores begivenheder. Vi og vores partnere kan kommunikere med dig om begivenheder, der afholdes eller medsponsoreres af Sitecore eller én eller flere af vores partnere. Disse kommunikationer kan omfatte oplysninger om begivenhedens indhold, logistik, betaling, opdateringer eller anmodninger om yderligere information relateret til din tilmelding til begivenheden. Efter begivenheden kan Sitecore kontakte dig vedrørende begiveheden og vores relaterede produkter og tjenesteydelser samt dele oplysninger om din deltagelse med andre tredjeparter. Sitecore kan også dele dine oplysninger med udpegede begivenhedssponsorer eller -partnere, der kan sende dig kommunikationer vedrørende din deltagelse i begivenheden.

     

    Du bedes være opmærksom på, at under begivenheder må vores partnere eller konferencesponsorer direkte bede dig om, at du giver dem oplysninger om dig, når du besøger deres konferencestande eller får fremlagt præsentationer. Du bør også gennemgå deres fortrolighedspolitikker for at få mere at vide om, hvordan de bruger deres indsamlede oplysninger. Hver begivenhed kan være underlagt yderligere fortrolighedspraksisser og -vilkår, der er unikke for den pågældende begivenhed, og som inkluderes i deltagerhåndbøger, begivenhedens websted eller sponsoraftaler.
  • Udførelse af markedsføring. Vi kan sende dig personliggjorte kampagnetilbud (iht. dine fortrolighedspræferencer for Sitecores tjenesteydelser og andre udvalgte partneres websteder). Du kan fx se en reklame på en partners websted for et produkt, som du for nyligt har fået vist på ét af Sitecore websteder. Denne funktion kan omfatte brug af cookies. Vi samarbejder også med tredjeparter om at vise reklamer i Sitecores tjenesteydelser, og vi har indgået kontrakt med tredjeparter om at placere reklamer på websteder, der ejes af tredjeparter. I visse situationer vil dette opnås ved at dele dine personoplysninger som beskrevet i cookie-politikken.

 

AFSNIT 5: VORES KUNDEFORHOLD

Sitecore tilvejebringer direkte undervisning og teknisk support gennem vores eksisterende kundeforhold samt undervisnings- og markedsføringstjenester til visse partnere og prospektive kunder via sikre, adgangskodebeskyttede portaler. I disse forhold, hvor oplysningerne fortsat kontrolleres af dig (kunden, partneren, den prospektive kunde), er Sitecore en dataansvarlig. Sitecore indsamler, behandler og opbevarer oplysninger under alle disse processer på følgende måder:

Detaljer om de oplysninger, vi indsamler gennem vores kunderelationer, og hvordan vi behandler dem, er angivet herunder:

DE OPLYSNINGER VI INDSAMLER, OG HVORDAN VI INDSAMLER DEM. Oplysninger, som kunder og visse brugere oplyser direkte via portaler, der er beskyttede af adgangskoder. Vi indsamler oplysninger så som tilmeldingsoplysninger fra dig, når en konto oprettes. Vi indsamler oplysninger, som du deler med Sitecore i produktet, iht. din organisations konfiguration af Sitecores produkt. Vi indsamler også oplysninger via kunde- og produkt supportportaler, når der indsendes en helpdesk-anmodning. Som en del af produkt support processen skal kunder give samtykke til vores support teams behandling og overførsel af de oplysninger, de indsender, herunder kundens eventuelle slut bruger data, som de eventuelt fremsætter under support processen. Dette kan omfatte identifikatorer og kontaktoplysninger, personoplysninger, professionelle og ansættelsesrelaterede oplysninger, internet- og andre elektroniske netværksaktivitetsoplysninger, kommercielle oplysninger og eventuelle følgeslutninger, der kan drages fra ovenstående oplysninger.

AUTOMATISK INDSAMLEDE OPLYSNINGER. Vi kan indsamle oplysninger automatisk via vores tjenesteydelser på samme måde, som vi automatisk indsamler oplysninger via vores websteder.

ANONYMISEREDE, SAMLEDE OPLYSNINGER. Ud over de oplysninger du giver os, og dem vi indsamler automatisk, indsamler Sitecore også anonyme og samlede oplysninger om, hvordan Sitecores tjenesteydelser bruges, mhp. at forbedre designet og driften af vores websteder. Som en del af vores operationer kan vi også anonymisere eller pseudoanonymisere dine oplysninger ifm. lovmæssig overholdelse, markedsanalyse og Sitecores andre forretningsformål.

SÅDAN BRUGER VI DISSE OPLYSNINGER. Sitecore indsamler og bruger kundeoplysninger efter behov til at opfylde kontrakten indgået mellem dig som kunde og Sitecore samt iht. alle modtagede instruktioner og de gældende kontraktvilkår. Vi bruger oplysninger om kunder, partnere og prospektive kunder indsamlet via vores adgangskodebeskyttede portaler på flere måder.

Brug af kontogenererede oplysninger. Sitecore vil bruge kontogenererede oplysninger til at fremme vores legitime interesser ifm. driften af Sitecores websteder. Vi kan bruge oplysninger, der indsamles via vores kundeforhold, på samme måde, som vi bruger oplysninger indsamlet via vores websteder og markedsføringsaktiviteter, samt til følgende formål:

  • Til at bekræfte din identitet, hvis påkrævet (fx af sikkerhedsmæssige årsager ved opnåelse af adgang til en konto)
  • Til at forhindre bedrageriske aktiviteter, såsom bedrageriske køb
  • Til at monitorere brug af produktet mhp. at sikre overholdelse af Sitecores brugsvilkår
  • Til at yde kundesupporttjenester, problemløsningssupport og forbedre din kundeoplevelse – vi bruger oplysningerne (der kan omfatte kommunikationer med Sitecores medarbejdere via vores kundesuccesteam) til at undersøge, besvare og bilægge klager og serviceproblemer
  • Til at monitorere licensoverholdelse
  • Til at yde transaktionssupport, herunder tildeling af købte licenser, og til at kommunikere med dig om disse anmodninger
  • Til at underrette om fejlrettelser og sikkerhedsløsninger
  • Til at personliggøre tilbud og tjenesteydelser og reklamer for produkter, som kan være relevante og af interesse for dig
  • Til at gennemgå og besvare anmodninger eller feedback, som du har sendt os
  • Til at behandle kreditkortoplysninger vha. tredjepartsdatabehandlere ifm. købte undervisningsprodukter/begivenheder
  • Til at overvåge og optage opkald til undervisnings-, kvalitetssikrings- og supportformål
  • Til at udføre markedsresearch
  • Til at udføre andre lignende aktiviteter med relation til vores forhold til Sitecores kunder

SÅDAN DELER VI DISSE OPLYSNINGER. Vi kan dele oplysninger, der indsamles via vores kundeforhold, på samme måde, som vi deler oplysninger indsamlet via vores websteder, samt til følgende formål:

  • Deling med Sitecores partnere. Sitecore engagerer regelmæssigt tredjepartsteknologi- og implementeringspartnere til at udføre fælles salgs- og produktkampagner. Sådanne aktiviteter vil altid henvise til de involverede partnere. Vi indgår kontrakt med vores partnere ifm. disse aktiviteter, og vores partnere kan få adgang til dine personoplysninger, og enten Sitecore eller vores partnere kan bruge disse oplysninger til at kommunikere oplysninger om salgs- eller produkt kampagner til dig. Denne type aktiviteter vil endvidere være underlagt sådanne partneres egne fortrolighedspolitikker.

 

AFSNIT 6. BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER.

Vi vil kun indsamle og behandle dine personoplysninger på de måder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, og når vi har grund til at gøre det.

I overensstemmelse med gældende love påberåber Sitecore sig følgende grundlag til at behandle personoplysninger:

  • Samtykke (hvis du har givet samtykke).Vi behandler visse personoplysninger baseret på det samtykke, du gav, da du fremsatte dine oplysninger. Hvis vi handler på basis af samtykke, har du ret til at tilbagetrække eller annullere dit samtykke når som helst, fx hvis du har givet samtykke til at modtage markedsføringskommunikation.
  • Kontrakt (hvis behandling er nødvendig ifm. udførelse af en kontrakt indgået med dig, dvs. levere Sitecores produkt eller tjenesteydelser, som du eller din organisation har købt). Når oplysninger behandles iht. kontrakt, kan du annullere kontrakten når som helst og anmode om, at de pågældende oplysninger returneres til dig og/eller slettes.
  • Sitecores eller eventuelle tredjeparters legitime interesser. Legitime interesser inkluderer at gøre os i stand til at udføre interne forretningsfunktioner, såsom revisioner, sammenlægninger og opkøb, rapportering og forbedring af vores produkter og tjenesteydelser. Personoplysninger vil kun blive behandlet på dette grundlag, når behandlingen ikke opvejes af dine personlige rettigheder.
    Hvis vi behandler på basis af legitime interesser, har du ret til at afvise når som helst.
  • Overholdelse af lovgivningen (hvis vi er forpligtet til at behandle oplysninger for at overholde gældende lovgivninger). Hvis vi beder dig om at fremsætte personoplysninger for at kunne overholde et lovmæssigt krav eller udføre en kontrakt indgået med dig, vil vi tydeliggøre dette overfor dig på det relevante tidspunkt og rådgive om, hvorvidt din fremsættelse af personoplysninger er obligatorisk eller ej (samt de mulige konsekvenser, hvis du ikke fremsætter oplysningerne).

 

AFSNIT 7. SÅDAN BESKYTTER VI DINE OPLYSNINGER

Vi har implementeret og opretholder tekniske, administrative og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er udviklet til at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, videregivelse, misbrug, ændring, utilsigtet tab og destruering. For at demonstrere vores forpligtelse til at beskytte dine oplysninger opretholder Sitecore en række overholdelsescertifikater i overensstemmelse med stringente regulative og branchemæssige standarder. For at lære mere om aktuelle praksisser og politikker vedrørende sikkerhed og fortrolighed af tjenesteydelserne bedes du besøge vores Trust Center.

Vi gennemgår regelmæssigt vores sikkerhedsprocedurer for at opretholde fortroligheden, integriteten, tilgængeligheden og holdbarheden af alle data både online og offline. Disse sikkerhedsprocedurer og -foranstaltninger varierer alt efter følsomheden af de oplysninger, vi indsamler, behandler og opbevarer, samt den aktuelle teknologi, men omfatter firewalls, datakryptering, kontrol af fysisk adresse og autorisationkontroller for adgang til information. Vi træffer foranstaltninger mhp. at monitorere vores systemer regelmæssigt for sårbarheder og sikre, at vi kun deler oplysninger med dem, der har behov for kendskab til dem.

Dog er intet websted eller ingen internetoverførsel fuldstændig sikker. Selvom vi bestræber os på at beskytte dine oplysninger, kan vi ikke garantere, at uautoriseret hacking, datatab eller datakrænkelse aldrig vil forekomme, og vi kan ikke garantere sikkerheden af eventuelle oplysninger, som du giver os. Du er ansvarlig for at sikre og opretholde fortroligheden af eventuelle adgangskoder og brug af kontoregistreringsoplysninger hos Sitecore samt bekræfte, at oplysningerne, vi opbevarer om dig, er nøjagtige og opdaterede. Vi er ikke ansvarlige for at beskytte eventuelle oplysninger, som vi deler med en tredjepart baseret på en kontoforbindelse, som du har godkendt.

Vi kræver, at vores tredjepartstjenesteudbydere og -partnere accepterer at holde de oplysninger, vi deler med dem, fortrolige og kun bruger oplysningerne til at opfylde deres forpligtelser iht. de aftaler, vi har indgået med dem. Sitecore har implementeret interne politikker mhp. at sikre, at sådanne parter iht. kontrakt er forpligtet til at opretholde fortroligheds- og sikkerhedsforanstaltninger, der er mindst lige så konsekvente som vores egne politikker og praksisser.

Vi opretholder en liste over vores aktuelle under-databehandlere af personoplysninger og holder Sitecore Trust Center opdaterede om sikkerhedsmæssig og relateret information.

 

AFSNIT 8. OPBEVARING OG BIBEHOLDELSE AF DINE OPLYSNINGER

Sitecore er en global virksomhed, og dine oplysninger opbevares og lagres på regionale servere alt efter din lokalitet og placeringen af serverne tilhørende de virksomheder, vi ansætter til at tilvejebringe tjenesteydelser til os baseret på kontraktmæssige krav.

Vi vil bibeholde dine personoplysninger så længe som nødvendigt til at opfylde formålene angivet i denne fortrolighedspolitik, medmindre en længere bibeholdelsesperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen, eller medmindre oplysningerne slettes iht. udøvelsen af dine rettigheder. Vi kan også bibeholde opmagasinerede eller arkiverede kopier af oplysninger fremsat til os. Sletning af dine personoplysninger og anden brug af vores websteder kan medføre sletning og/eller fjernelse af identificering af andre oplysninger, som vi bibeholder.

 

AFSNIT 9. INTERNATIONALE OVERFØRSLER AF OPLYSNINGER OG PRIVACY SHIELD-ORDNINGEN

Sitecore har indgået og udfører en aftale om international overførsel af personoplysninger indenfor Sitecore-koncernens virksomheder ("Intern virksomhedsaftale"), der regulerer behandlingen af dine personoplysninger udført af Sitecores enheder. Den interne virksomhedsaftale omfatter også kravene i den Europæiske Unions modelklausuler for overførsler af dine personoplysninger.

Sitecore er en global virksomhed med forretningsprocesser, ledelsesstrukturer og tekniske systemer på tværs af landegrænser. Dette betyder, at dine personoplysninger kan overføres internt til Sitecores tilknyttede selskaber og eksternt til tredjeparter (herunder partnere og tjenesteudbydere) på tværs af internationale landegrænser til formålene beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Sitecore overfører kun oplysninger iht. lovmæssigt godkendte overførselsmekanismer, der er passende iht. gældende databeskyttelseslovgivninger, herunder den Europæiske Unions kontraktklausuler og Privacy Shield-ordningen. For yderligere oplysninger om Privacy Shield-programmet eller vores Privacy Shield-certificering bedes du se vores Privacy Shield-erklæring. Når Storbritannien ikke længere er medlem af EU, vil Sitecore fortsætte med at overholde Privacy Shield-programmet eller enhver efterfølgende ordning, som kan være gældende i Storbritannien.

 

AFSNIT 10. DÉT, SOM IKKE ER DÆKKET AF DENNE POLITIK

Du bedes være opmærksom på, at denne fortrolighedspolitik kun gælder for din relation til Sitecore ifm. din brug af Sitecores websteder, produkter, tjenesteydelser, begivenheder, undervisning, kommunikationer og markedsførings- og annonceringsaktiviteter.

Sitecores partnere, der leverer implementering og andre løsningsydelser, kan også indhente oplysninger. Derfor ønsker du eventuelt at konsultere disse parters fortrolighedspolitikker, da de kan være gældende for dig.

Du bedes være opmærksom på, at når du bruger vores tjenesteydelser, kan vi inkludere links til andre websteder eller tredjeparter for direkte at tilvejebringe information, der er relevant for din brug af Sitecores produkter. Vi vil underrette dig, når vi gør brug af dette. Eventuelle interaktioner med disse websteder ligger udenfor Sitecores kontrol. Webstedet indeholder links til websteder og adgang til indhold, produkter og tjenesteydelser tilhørende tredjeparter, herunder brugere, annoncører, partnere og sponsorer af webstedet, og sådanne tredjeparters websteder, indhold, produkter eller tjenesteydelser reguleres af den pågældende tredjeparts vilkår og betingelser for brug af webstedet.

Hvis du er en jobkandidat, henvises du til vores fortrolighedspolitik for rekruttering, der er tilgængelig via Jobvite-portalen på vores karriereside.

Hvis du er Sitecore-medarbejder, henvises du til vores fortrolighedspolitik for medarbejdere, der er tilgængelig på Sitecores intranet.

 

AFSNIT 11. DINE DATABESKYTTELSESMÆSSIGE RETTIGHEDER

Vi giver dig mulighed for at implementere visse kontroller og valg ift. vores indsamling, brug og deling af dine oplysninger.

Du bedes være opmærksom på, at hvis du ikke giver os tilladelse til at indsamle oplysninger om dig, kan vi eventuelt ikke levere visse produkter og tjenesteydelser til dig, og visse af Sitecores tjenesteydelser vil eventuelt ikke kunne tage hensyn til dine interesser og præferencer.

Dine valg. Iht. gældende lovgivning kan du være berettiget til at udøve dine rettigheder og valg på følgende måder:

  • Kontoindstillinger. Du kan opdatere din profil, din konto og eventuelle relaterede oplysninger når som helst for at sikre, at oplysningerne er opdaterede eller for at slette unøjagtigheder. Se yderligere detaljer her.
  • Enheder og browsere. Visse af vores mobiltjenesteydelser bruger din enheds lokaliseringsoplysninger. Du kan justere indstillingen på din mobilenhed når som helst for at kontrollere, hvorvidt din enhed kommunikerer disse lokaliseringsoplysninger til os.
  • Kommunikation fra Sitecore. Vi kan bruge dine oplysninger til at kommunikere med dig via e-mail, herunder sende dig transaktions- eller markedsføringsmæssige e-mails. Sitecore gør det muligt for dig at afmelde markedsføringskommunikation. Noget af den kommunikation, du kan modtage fra os, anses ikke for at være e-mailmarkedsføring, fx kommunikation vedrørende downloadede produkter, salgstransaktioner, softwareopdateringer og anden supportrelateret information, program- og fejlrettelser, sikkerhedsalarmer, begivenheder, som du har tilmeldt dig, videregivelser ifm. overholdelse af lovkrav og (hvis tilladt iht. lovgivningen) kvalitetssikringsundersøgelser. Sådanne transaktionsmæssige e-mails er ikke underlagt praksis for generel afmelding. Noget af den yderligere kommunikation, du kan modtage fra vores partnere, er eventuelt heller ikke underlagt praksis for generel afmelding, herunder produktalarmer, opdateringer og andre erklæringer vedrørende partneres status. Du kan afmelde vores e-mailmarkedsføring ved at klikke på afmeldingslinket nederst i Sitecores e-mailmarkedsføring eller opdatere dine præferencer her. Hvis du har problemer med at afmelde, kan du kontakte os direkte her.
  • Cookies. Visse webbrowsere (herunder mobilwebbrowsere) har indstillinger, som gør det muligt for dig at administrere eller afvise cookies eller give dig et varsel, når der placeres en cookie på din computer, tablet eller mobilenhed. Selvom du ikke behøver at acceptere cookies, vil du eventuelt ikke have adgang til alle funktioner eller faciliteter, som er tilgængelige via vores tjenesteydelser. Du bedes se vores cookie-politik for at lære mere om, hvordan du administrerer dine cookie-præferencer eller afmelder cookies og andre værktøjer til indsamling af data fra websteder.

Derudover kan du, afhængigt af din lokalitet, have andre databeskyttelsesmæssige rettigheder, herunder i Europa og Californien. Se flere detaljer her. Du kan udøve ovenstående rettigheder ved at kontakte os på [email protected], og vi vil gennemgå din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi skal kunne verificere din identitet for at behandle din anmodning, og vi forbeholder os retten til at bekræfte din bopæl i den relevante jurisdiktion, hvori sådanne rettigheder gælder. Vi kan ikke behandle din anmodning, hvis du ikke giver os tilstrækkelige oplysninger, der giver os mulighed for at forstå og besvare den. Du kan også udpege en autoriseret agent til at udøve disse rettigheder på dine vegne. Bemærk, at i sådanne tilfælde vil vi kræve, at agenten fremlægger dokumentation for, at du har autoriseret vedkommende til at agere på dine vegne, og vi vil muligvis bede om, at du verificerer din identitet direkte til os. I visse tilfælde kan vi være pålagt eller have tilladelse til at afvise din anmodning iht. gældende lovgivning.

Databeskyttelse ifm. mindreårige. Som en virksomhed med fokus på at imødekomme virksomheders behov tilbyder eller markedsfører Sitecore ikke sine tjenesteydelser til mindreårige, og vi indsamler ikke bevidst oplysninger om mindreårige som defineret af gældende lovgivning.

Hvis du mener, at vi har modtaget oplysninger fra eller om nogen under 13 år, bedes du kontakte os så vi kan træffe foranstaltninger mhp. at slette de pågældende oplysninger så hurtigt som muligt.

 

AFSNIT 12. OPDATERING OG SÅDAN KONTAKTER DU OS

Opdatering af denne fortrolighedserklæring

Vi kan fra tid til anden ændre denne fortrolighedspolitik for at imødekomme nye teknologier, branchepraksisser, lovmæssige krav eller for at afspejle eventuelle ændringer af, hvordan vi behandler oplysninger. Eventuelle ændringer af denne fortrolighedspolitik vil træde i kraft, når vi slår den reviderede fortrolighedspolitik op på dette websted. Ikrafttrædelsesdatoen inkluderet øverst i denne fortrolighedspolitik angiver, hvornår denne fortrolighedspolitik træder i kraft og fungerer som varsel om enhver opdatering. Din brug af Sitecores websted eller indhold, der tilvejebringes efter disse ændringer er trådt i kraft, angiver din accept af den reviderede fortrolighedspolitik.

For at se de tidligere versioner af vores fortrolighedspolitik kan du klikke her.

Kontakt os

Hvis du mener, at dine personoplysninger er blevet brugt på en måde, der ikke stemmer overens med denne fortrolighedspolitik eller dine specificerede præferencer, eller hvis du har yderligere spørgsmål til denne fortrolighedspolitik eller Sitecores Privacy Shield-certificering, opfordrer vi dig til at kontakte vores fortrolighedsteam på adressen angivet herunder eller via e-mail til: [email protected]

Skriftlige forespørgsler kan adresseres til vores Chief Legal Officer (Chefjurist) på:

Chief Legal Officer
Sitecore
101 California Street
Suite 1600
San Francisco, CA 94111

Telefon: +1 415 380 0600
Fax: +1 415 380 0730

Klager og tvistbilæggelse

For borgere i Europa har vi valgt EU's databeskyttelsesmyndigheder (EU DPA'er) som en uafhængig appelret til tvistbilæggelse opstået ifm. indsamling, brug og bibeholdelse af personoplysninger overført fra EU-medlemslande til Storbritannien eller USA.

I overensstemmelse med principperne for Privacy Shield-ordningen forpligter Sitecore sig til at løse klager om vores indsamling eller brug af dine personoplysninger. Personer i EU og Schweiz med forespørgsler eller klager vedrørende vores Privacy Shield-certifikat eller databeskyttelsespraksisser bør først kontakte os på [email protected]

Sitecore har endvidere forpligtet sig til at samarbejde og rette sig efter relevante myndigheder med hensyn til overførslen af data fra EU og Schweiz. Hvis du mener, at du ikke har modtaget et rettidigt eller tilfredsstillende svar fra os på dit spørgsmål eller din klage, kan du kontakte din lokale EU DPA her, eller for personer i Schweiz, den schweiziske føderale databeskyttelses- og informationskommissær (FDPIC) her (uden omkostninger for dig) for flere oplysninger eller for at indsende en klage.

I visse tilfælde giver Privacy Shield-ordningen ret til at påberåbe en bindende voldgift for at bilægge klager, der ikke kan løses på anden vis, som beskrevet i Bilag I til principperne for Privacy Shield.

 
 

Find arrangementer i nærheden

Brug min aktuelle placering

Skift min placering

Anvend