Gå videre til hovedindhold

Webinar

Sitecores vision for den fremtidige Digital Experience Platform (DXP)

Tilgængelig On Demand

Brands, der med succes konkurrerer på kundeoplevelsen, gør én ting særdeles godt: de skaber skalerbare digitale forbindelser mellem brand og kunder, så hver enkelt kunde føler sig som den eneste kunde i det øjeblik.

For at dit brand kan skabe, optimere og aktivere jeres kunder, har du brug for den rigtige teknologi, der giver dig mulighed for at kombinere indhold, data og Omni-Channel kommunikation på de rigtige kanaler, for dermed at skabe den bedst mulige oplevelse.

Vores produktteam hos Sitecore har løbende optimeret og udviklet på Sitecores DXP, samtidig med at vi har tilføjet nye produkter til vores Composable Architecture, herunder: Sitecore Customer Data Platform (CDP), Sitecore OrderCloud (Commerce) og Sitecore Send (Marketing Automation).

På denne session med vores Senior Digital Strategist, Kristian von Magius, vil vi:

  • Gennemgå de vigtigste produktlanceringer i 2021
  • Dykke ned i kommende produktnyheder og Roadmap
  • Diskutere hvad disse teknologinyheder vil betyde for den måde I som brand kommunikerer med jeres kunder i dag og i fremtiden

Om oplægsholderen

Sitecore

Sitecore Staff

Tilmeld dig for at deltage

Ved at indsende mine kontaktoplysninger bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer Sitecores fortrolighedspolitik, som forklarer, hvordan Sitecore indsamler, behandler og deler mine personoplysninger. Jeg accepterer, at mine oplysninger behandles i overensstemmelse med Sitecores fortrolighedspolitik, således at Sitecore kan optimere min oplevelse af Sitecore-mærket.