Frukostseminarium: Framtidens kundresa är Headless – men vad är det?

29 augusti kl 8:00-9:30 i Göteborg. Decerno, Vasagatan 45
30 augusti kl 8:00-9:30 i Stockholm. Decerno, Hudiksvallsgatan 4B

Den digitala transformationen förändrar vårt samhälle varje dag. Alltmer blir uppkopplat. Det förändrar i snabb takt hur vi jobbar, shoppar och slappnar av. Vår uppmärksamhet och vår tid fragmenteras över en massa olika kanaler.

Många företag vi träffar upplever att de inte lyckas erbjuda ett homogent och personaliserat innehåll i alla sina kanaler och genom hela kundresan. Och vill man idag bygga lojala kundrelationer måste man erbjuda en kundupplevelse som är konsekvent och smidig i alla kontaktpunkter. Konceptet Headless CMS är sprunget ur denna användarförväntan.

Välkommen på en frukost där vi inspirerar och diskuterar hur digitala trender påverkar just ert företag. Och hur Headless CMS kan vara en möjliggörare för att erbjuda kunder en fantastisk kundupplevelse. 

Seminariet leds av Elis Sjömar, business evangelist, Peter Westerling, creative director på Decerno, och Larre Ländin, tech sales lead på Sitecore.

FÖR VEM?
Seminariet är för dig som tänker affär och ser IT som ett sätt att få konkurrensfördelar. Du är kanske marknads- eller kommunikationschef, säljchef, webbansvarig eller digital manager, eller IT-chef.

AGENDA

8:00 – 8:30   Frukost
8:30 – 9:00   ”Ett klick bort” – glöm det. Nu råder hyperkonkurrens.
9:00 – 9:30   Headless eller traditionellt CMS – vad är rätt för oss?

TID & PLATS
29 augusti kl 8:00-9:30 i Göteborg. Decerno, Vasagatan 45
30 augusti kl 8:00-9:30 i Stockholm. Decerno, Hudiksvallsgatan 4B

Presentation 1 med Peter Westerling
”Ett klick bort” – glöm det. Nu råder hyperkonkurrens.

I den analoga världen rådde konkurrens. Ibland hård konkurrens. Som i hamnen i Nice. En säljare försöker få dig att köpa just hans endagstur. Inte jättelätt att avbryta eller byta när du väl valt.

I den gamla digitala världen rådde digital konkurrens – en hårdare konkurrens – alla konkurrenter var bara ett klick bort och du var tvungen att erbjuda gratis transfer och hoppas på att dina kunder sedan skulle återkomma.

I vår nya digitala värld råder hyperkonkurrens. Kunderna är inte bara är ett klick bort. De är redan där eftersom de surfar på resmål i mobilen, kollar på GoT, och chattar restips med kompisen – allt samtidigt. I knät ligger en laptop med inkognitobrowser som söker billigaste alternativen. Hur tacklar man detta?

Presentation 2 med Larre Ländin
Headless eller traditionellt CMS – vad är rätt för er?

Lika fragmenterad som kundens vardag är idag, är ett företags marknadshjul. Landskapet av kanaler och system är spridda. Uppföljning och statistik svår och osammanhängande. Innehåll skapas på flera ställen och är sällan anpassad till mottagaren.

Med Headless CMS kan användardata sammanföras på ett ställe, och analyseras. Erbjudanden och budskap personaliseras och testas i olika kanaler, på olika platser och för olika människor. Lär dig mer om hur detta fungerar i praktiken och om det kan vara bästa vägen framåt för er.

Presenters

Peter Westerling
Creative Director

Peter har examen i datavetenskap och ekonomi från Uppsala Universitet, och som grafisk designer från Berghs. Han har arbetat med användbarhet och visuell design för digitala media sedan 1996. Sedan dess har han utformat prisbelönta internetbanker, e-handel för resor, böcker och mode, självbetjäningsportaler för offentlig sektor, intranät för multinationella företag, företagskritiska webbapplikationer och mobilappar.

Larre Ländin
Tech Sales Lead

Larre började sin bana som utvecklare och har senare rört sig mot försäljning och marknadsföring, fortfarande med ena foten kvar i tekniken. Han hjälper företag med deras digitala transformation, från att jobba i silos till att skapa en enhetlig kundupplevelse i alla kanaler.
Loading...

Tack för din anmälan!

Hälsningar Sitecore & Decerno

Find events near you

Use my current location

Change my location

Apply